Tilbud!

1619 reol fra Montana (Mushroom, Inkl. hjul)

Original price was: 5.325 kr..Current price is: 3.994 kr..

Opbevar dine ejendele stilfuldt med 1619 reolen fra Montana – et unikt design med hjul, der giver fleksibilitet og funktionalitet til din indretning.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105701885096540 Kategori:

hele rummet. 1619 reol fra Montana (Mushroom, Inkl. hjul) er en drøm om organiseret opbevaring, som imødekommer behovet for design og funktionalitet.

Denne prisvindende reol er designet af Peter J. Lassen og er en del af den ikoniske Montana Collection. Den er fremstillet i Danmark med fokus på kvalitet og håndværk. Reolens elegante og enkle design gør den velegnet til enhver indretning, fra det moderne og minimalistiske til det mere traditionelle og hyggelige hjem.

Med sine justerbare hylder og skuffer kan du skabe din egen unikke opbevaringsløsning, der passer perfekt til dine behov. Den rummelige opbevaringsplads giver dig mulighed for at vise dine yndlingsbøger, dekorationer, planter eller andre personlige genstande på en stilfuld og organisatorisk måde.

Reolen indeholder hjul, hvilket gør den let at flytte rundt og omarrangere i rummet efter behov. Dette gør det muligt for dig at skabe forskellige rumkonfigurationer og tilpasse reolen til forskellige formål og situationer.

Farven Mushroom tilføjer en varm og indbydende nuance til rummet og skaber en subtil kontrast til reolens rene linjer og enkelte design. Den neutrale farve gør det nemt at integrere reolen i enhver farvepalet og indretningstilgang.

Med 1619 reol fra Montana (Mushroom, Inkl. hjul) får du ikke kun et stykke funktionelt møbel, men også et kunstværk i sig selv. Oplev glæden ved velorganiseret opbevaring kombineret med dansk designtradition og håndværk, og giv dit hjem et stilfuldt og tidløst udtryk med denne smukke reol fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1619 reol fra Montana (Mushroom, Inkl. hjul)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.