Tilbud!

Loom reol fra Montana (Ruby, Inkl. sokkel 3 cm)

Original price was: 11.575 kr..Current price is: 8.681 kr..

Opgrader din opbevaring med Loom reolen fra Montana. Skandinavisk design, enestående kvalitet og tilpasselig til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105700253782033 Kategori:

Lad mig præsentere dig for den smukke og stilfulde Loom reol fra Montana – et møbel, der virkelig skiller sig ud i mængden. Denne høje og slanke reol er en sand perle i ethvert rum og giver dig mulighed for at skabe din helt egen unikke opbevaringsløsning.

Montana er kendt for sit enestående design og høje kvalitet, og Loom reolen er ingen undtagelse. Med mulighed for at vælge mellem en ophængt eller sokkel i alle Montanas flotte lakfarver kan du skræddersy reolen præcis efter dine ønsker og behov.

Loom reolen består af to moduler med en størrelse på H: 69,6 x B: 46,8 cm og en dybde på 30 cm. Disse moduler inkluderer en hylde 12X, en hylde 5X og en hylde 3X, som giver dig masser af opbevaringsplads til bøger, dekorationer, eller hvad end du måtte ønske at vise frem på din reol.

Med sit moderne design og rene linjer vil Loom reolen fra Montana være et smukt og funktionelt tilføjelse til ethvert hjem. Lad dig inspirere af dens enkelthed og elegance, og lad den blive det centrale element i din indretning. Giv dine ting en smuk ramme og skab en stilfuld atmosfære med Loom reolen fra Montana.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Loom reol fra Montana (Ruby, Inkl. sokkel 3 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.